Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Miss BODY WORLD στο OLYMPICO CAFE στις 17 Ιουνίου

To Miss BODY World, o διεθνής  διαγωνισμός ομορφιάς, με το μεγάλο κύρος, θα γίνει  στη χώρα μας σε συνέχεια του  διεθνούς διαγωνισμού   Miss BODY WORLD   που οργανώνεται στην Πράγα..

Την Παρασκευή 17 Ιουνίου στις 10 μ.μ., στο OLYMPICO CAFE στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας του Φαλήρου θα γίνει ο διαγωνισμός  με την συμμετοχή υποψηφίων απ΄ όλη την Ελλάδα, ανεξάρτητα από καταγωγή.

Από τις υποψήφιες θα επιλεγούν οι τρεις πρώτες και θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Μία εβδομάδα νωρίτερα, την Παρασκευή 10 Ιουνίου, στο OLYMPICO CAFE στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας του Φαλήρου,  στις 8.30  μ.μ. θα γίνει το casting  για την επιλογή των υποψηφίων που θα πάρουν μέρος στον μεγάλο τελικό.

Τον μεγάλο τελικό θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Ιωάννα Δεμεντή.
 



Στον Μεγάλο Τελικό του " Miss BODY World " την Κριτική Επιτροπή θα αποτελούν γνωστά ονόματα από τον χώρο της μόδας και της τέχνης..

Μεγάλος Χορηγός της βραδιάς το LASER Touch, www.lasertouch.gr/ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ LASER και ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ, Πλαστικής ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ, Βεντήρη 7 (Hilton), Αθήνα. τηλ. 210 72.94.440, που οδηγεί όλο και περισσότερους ανθρώπους στην αναζήτηση τρόπων για τη βελτίωση της αισθητικής τους εικόνας.

Την εκδήλωση στηρίζουν οι εκδόσεις ΣΑΚΚΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ www.sakketosaggelos.gr και τα τελευταία βιβλία του “Γιατί οι έσχατοι έσονται πρώτοι”, “Ο Άγνωστος Πατροκοσμάς” και “Παπουλάκος: Άγνωστες Προφητείες”. Κεντρική διάθεση: Βιβλιοπωλείο Γεωργιάδης: Σόλωνος 114, Αθήνα, τηλ. 210.3815000.

Οι Γραφικές Τέχνες ΚΑΓΙΑΛΗΣ www.dkagialis.gr (Κέκροπος 84, Καλλιθέα, τηλ. 210 94 04 871, έχουν φροντίσει για την άρτια εμφάνιση όλων των εντύπων και των posters του διαγωνισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...