Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

H Ελένη Ματζουράνη στο Miss Asia Pacific



H Ελένη Ματζουράνη, με δύο ελληνικούς τίτλους στις αποσκευές της αναχωρεί στις 15 Μαίου για την Κορέα όπου θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον παγκόσμιο διαγωνισμό Miss Asia Pacific.
H Ελένη στα 19 χρόνια της έχει κατακτήσει τον τίτλο Miss Europe Face ενώ πριν λίγες μέρες ήρθε πρώτη στο νέο διαγωνισμό Miss Mediterranean που έγινε στο Μαρούσι και κατέκτησε τον τίτλο Miss Globe.
Η Ελένη έχει γεννηθεί στο Χολαργό, σπουδάζει Λογιστική στα ΤΕΙ, ξέρει αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά και είναι δεινή χορεύτρια με προτίμηση τους Latin  και oriental  χορούς.
Η Χριστίνα Σταματελάτου ισοβάθμισε με την Ελένη, ανακηρύχτηκε Miss Mediterranenan και θα μας εκπροσωπήσει στον ομώνυμο διαγωνισμό.
To Miss Mediterranean, είναι o νέος διεθνής  διαγωνισμός ομορφιάς, με το μεγάλο κύρος, που έγινε για πρώτη φορά στη χώρα μας και τον παρουσίασε η Ιωάννα Δεμεντή.
H Μαρίνα Τράγκα αναδείχτηκε αναπληρωματική Miss Body, η Μιμή Χάμφρεϊ αναπληρωματική Miss Europe Face, η Αλεξάνδρα Κυριακίδου Miss Bikini, η Ειρήνη Νταμοτσίδη Miss Europe Face, η Γιούλη Σαματά Miss Émigré και η Αθηνά Κώτση Model of the World.
Η Ελένη Ματζουράνη, λίγο πριν αναχωρήσει λέει ότι είναι αισιόδοξη για το αποτέλεσμα και επιθυμεί να αποτελέσει την «πρέσβειρα τουρισμού» της χώρας μας μια και στην μακρινή Κορέα θα πάρει μέρος σε πολλές εκδηλώσεις και τηλεοπτικές εμφανίσεις και θα προβάλει την φωτογράφησή της στη Σαντορίνη (ένας νησί που προτιμούν οι Κορεάτες για τους... γάμους τους!)  που έγινε είδικά για τον διαγωνισμό.



 Μεγάλος Χορηγός της βραδιάς ήταν το LASER Touch, ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ LASER και ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ, Πλαστικής ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ που οδηγεί όλο και περισσότερους ανθρώπους στην αναζήτηση τρόπων για τη βελτίωση της αισθητικής τους εικόνας. Βεντήρη 7 (Hilton), 115 28 Αθήνα Τηλ.: 210 7294440, Fax: 210 7294442

Οι υποψήφιες παρέλασαν  με ρούχα του σχεδιαστή Τάσου Μητρόπουλου, ενώ η Ιωάννα Δεμεντή ντύθηκε στο FASHION VICTIM , Μεταξά 39 Γλυφάδα, Εμπορικό Κέντρο PLAZA τηλ. 210 96 81 082
Τις κομμώσεις είχαν αναλάβει τα κομμωτήρια του ΜΙΧΑΛΗ ΠΥΛΑΡΙΝΟΥ (Ν. Ιωνία και Ν.Ηράκλειο τηλ. 210 2852368).
Το κόσμημα είναι η τέχνη του Γιάννη Αγγελάκη που τις δημιουργίες του φόρεσαν οι υποψήφιες. Δουλειά του  Γιάννη  Αγγελάκη  μπορείτε  να βρείτε  στο ξενοδοχείο  «Μεγάλη Βρετανία» Τηλ : 6976511483.
 
 Την εκδήλωση στηρίζουν οι εκδόσεις ΣΑΚΚΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ www.sakketosaggelos.gr   και τα τελευταία βιβλία του "Γιατί οι έσχατοι έσονται πρώτοι", "Ο Άγνωστος Πατροκοσμάς" και "Παπουλάκος: Άγνωστες Προφητείες". Κεντρική διάθεση: Βιβλιοπωλείο Γεωργιάδης: Σόλωνος 114, Αθήνα, τηλ. 210.3815000.
H μεγάλη εταιρία  GASPROM ENERGIA Ltd,  με πετροχημικά προϊόντα ήταν ξεχωριστός χορηγός της  εκδήλωσης.  
Χορηγός της βραδιάς και η ferraridrive.gr που σας δίνει την δυνατότητα να απολαύστε μια βόλτα με ένα ζωντανό θρύλο και γίνετε μάρτυρας αυτού του πάθους. Καθίστε στη θέση του συνοδηγού και νιώστε τη δύναμη των 400 καθαρόαιμων ίππων να τιθασεύεται από τους έμπειρους οδηγούς μας. Τραβήξτε τα βλέμματα οδηγώντας μια ή και δυο Ferrari ταυτόχρονα με το αγαπημένο σας πρόσωπο!
Η PERFECT SECURITY, είχε αναλάβει την προστασία όλων των υποψηφίων αλλά και των χώρων που θα γίνει ο διαγωνισμός.Στην ηλεκτρονική http://www.perfectsecurity.gr/ διεύθυνση θα ανακαλύψετε όλες τις παροχές της εταιρίες που έχει αποδείξει ότι είναι  η ιδιανική επιλογή για την ασφάλειά σας! Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος είναι η κα Αβρακοδιανάκη Μαρία (Γρηγορίου Λαμπράκη 82, Νίκαια, Τ: 210 4906760, M: 6984 602515-16-17, F: 210 4906761)
Χορηγος επικοινωνίας ήταν το περιοδικό MAX POWER.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...