Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Μπροστά στους ανακριτές η Ναόμι Κάμπελ!



Η νοτιοαφρικανική αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα πως "τα πετράδια με τη βρόμικη όψη" που έλαβε η Ναόμι Κάμπελ μετά τη συνάντησή της με τον πρώην πρόεδρο της Λιβερίας, Τσαρλς Τέιλορ, σε ένα δείπνο το 1997, είναι αληθινά διαμάντια και ότι μπορεί να ανακρίνει για το θέμα αυτό τη μανεκέν.

"Είναι αληθινά διαμάντια αυτά που μας παραδόθηκαν και η έρευνα αρχίζει", δήλωσε ο Μούζα Ζόντι, εκπρόσωπος της μονάδας ειδικών ερευνών της νοτιοαφρικανικής αστυνομίας.

Η διάσημη μανεκέν δήλωσε την Πέμπτη, καταθέτοντας ως μάρτυρας στη δίκη του Τσαρλς Τέιλορ, πρώην προέδρου της Λιβερίας που κατηγορείται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και εγκλήματα πολέμου, πως είχε λάβει αυτά τα διαμάντια τη νύχτα που ακολούθησε ένα φιλανθρωπικό δείπνο που οργανώθηκε το 1997 από τον πρώην πρόεδρο της Νότιας Αφρικής Νέλσον Μαντέλα και στο οποίο συμμετείχε ο Τσαρλς Τέιλορ.

Η Κάμπελ δήλωσε στο δικαστήριο πως έδωσε τα πετράδια στον Τζέρεμι Ράντκλιφ, πρώην διευθυντή του φιλανθρωπικού Ταμείου βοήθειας στην παιδική ηλικία (NMCF) που ίδρυσε ο Νέλσον Μαντέλα.

Η νοτιοαφρικανική αστυνομία έλαβε τα διαμάντια την Πέμπτη από τον Ράντκλιφ, που είχε φυλάξει τα τρία μικρά ακατέργαστα πετράδια αφότου του τα έδωσε η τοπ μόντελ το 1997.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας πρόσθεσε πως η Κάπελ μπορεί να ανακριθεί για αυτά τα διαμάντια.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...