Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Ετοιμάζονται Το Miss Mediterranean Και Το Miss Cretan Beauty


Η εταιρεία DEAL διοργανώνει άλλους δυο διαγωνισμούς ομορφιάς με παγκόσμια εμβέλεια για να εκλέξει τις εκπροσώπους μας στις αντίστοιχες διεθνείς διοργανώσεις.

Η DEAL προτίθεται να παρουσιάσει μέχρι 10 Ιουλίου τους διαγωνισμούς ομορφιάς Miss Mediterranean και Miss Cretan Beauty.

Και οι δύο διαγωνισμοί είναι ενταγμένοι στο <Μiss Europe Face>, που είναι ο μοναδικός Παννελήνιος διαγωνισμός για την ανάδειξη επαγγελματικών μοντέλων, που πραγματοποιείται για 23η συνεχή χρονιά, είναι η ΕΥΚΑΙΡΙΑ που δίνεται σε εκατοντάδες κορίτσια απ΄’όλη την Ελλάδα να σταδιοδρομήσουν σαν επαγγελματίες μοντέλα.

Πάρε και συ μέρος στο MISS EUROPE FACE και στους διαγωνισμούς Miss Mediterranean και Miss Cretan Beauty και μια νέα καριέρα με μεγάλους ορίζοντες θα ανοίξουν μπροστά σου. Μήν διστάζεις! Δήλωσε ΤΩΡΑ συμμετοχή και πάρε μέρος στους τελικούς επικοινώνησε με τον
Κο. Σταύρο Αλατά στο 6947944819 ή γράψε τα στοιχεία σου στο stavrosalatas@hotmail.com για να επικοινωνήσουμε μαζί σου.

Η προετοιμασία των διαγωνισμών έχει ήδη ξεκινήσει…!Η νικήτρια θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο εξωτερικό!Όσες κοπέλες ενδιαφέρονται ας επικοινωνήσουν άμεσα.

Πρόσφατα η νικήτρια του Αλεξάνδρα Λοϊζου πήρε μέρος στον παγκόσμιο διαγωνισμό που έγινε στη Ζιμπάμπου και διακρίθηκε με τον τίτλο .

Η Αμαντίν Χατζηθωμά νικήτρια του το 2002 τέθηκε επικεφαλής του αγώνα κατά των ναρκωτικών σε όλη την Ευρώπη.Η Αμαντίν εκπροσώπισε τη χώρα μας στο που έγινε στην Βαρσοβία και αναδείχτηκε πρώτη κατακτώντας τον τίτλο !

Στον Μεγάλο Τελικό του Miss Europe Face την Κριτική Επιτροπή θα αποτελούν γνωστά ονόματα απο τον χώρο της μόδας και της τέχνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...