Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Η sexy αδελφή της Λόχαν

Την ώρα που η μία αδερφή μπαινοβγαίνει στη φυλακή, η άλλη ανοίγει πανιά για καριέρα στο μόντελινγκ. Ο λόγος για την Αλι Λόχαν, την 16χρονη αδερφή της Λίντσεϊ, η οποία πόζαρε για τη νέα και άκρως σέξι διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας ρούχων «6126».

Πρόκειται για την εταιρεία της Λίντσεϊ, η νέα κολεξιόν της οποίας είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική. Και δικαίως, αφού έχει εμπνευστεί από τη Μέριλιν Μονρό και «απευθύνεται στις σύγχρονες γυναίκες που κατανοούν ότι η αυτοπεποίθηση μπορεί να είναι μαγευτική και η κλασική επιτήδευση είναι πάντα στη μόδα», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. Σε αυτή τη διάθεση λοιπόν, η Αλι, που στη φωτογράφηση δείχνει γυναίκα παρά έφηβη, ποζάρει με έναν τρόπο που είναι ιδιαίτερα θηλυκός χωρίς να είναι πρόστυχος, δείχνοντας ότι έχει λαμπρό μέλλον στον χώρο του μόντελινγκ.

Καθόλου λαμπρό δεν δείχνει όμως το μέλλον της Λίντσεϊ, η οποία δείχνει να μην μπορεί να ορθοποδήσει με τίποτα. Λίγες ημέρες πριν, σε κατάσταση μέθης, η ηθοποιός έγραφε στο Twitter: «Αναλαμβάνω την ευθύνη για τις ενέργειές μου και είμαι έτοιμη να αντιμετωπίσω τις συνέπειες».

Η πρώτη από αυτές ήταν η φυλάκισή της, έστω για δεκαπέντε ώρες, και φυσικά ο ορισμός δικάσιμης, στις 22 Οκτωβρίου, για τη νέα παραβίαση των απαγορεύσεων που της έχουν επιβληθεί. Η Λόχαν θα πληρώσει μάλλον ακριβά το γεγονός ότι εντοπίστηκε να κάνει χρήση ναρκωτικών. Και μπορεί προσωρινά να παραμένει ελεύθερη, ωστόσο δύσκολα θα ξεφύγει, έστω κι αν μπήκε ήδη σε κλινική απεξάρτησης, σε μια ύστατη προσπάθεια να ανακόψει τον κατήφορο που έχει πάρει.

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Η ομορφότερη και με το "νόμο"


Ανάμεσα σε 60 καλλονές κατάφερε να ξεχωρίσει η 21χρονη Jessica Linley, η οποία κατέκτησε το στέμμα της ομορφιάς στα καλλιστεία που διοργανώθηκαν στην Αγγλική πρωτεύουσα.

Η επιλογή της διαψεύδει όλους εκείνους που ισχυρίζονται πως τα μοντέλα είναι χαζά, καθώς η ίδια είναι τελειόφοιτη της Νομικής σχολής και σκοπεύει να συνδυάσει το ...
μόντελινγκ με τα καθήκοντα της δικηγόρου.

«Θέλω να κάνω το καλύτερο και να ομορφαίνω τις ζωές των ανθρώπων» δήλωσε η μέλλουσα δικηγόρος μετά τη νίκη της.
www.enimerwsi.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...